THE MONDIAL

Business Golf Community

Businesslid worden? klik hier

Wil jij op sportieve wijze jouw zakelijk netwerk laten groeien? Sluit je dan nu aan bij The Mondial Business Golf Community!

Netwerken en golf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens een ronde golf leer je jouw flightgenoten (en – mogelijke – zakenpartners) veel beter kennen dan bij een meeting met een kop koffie op kantoor. De ondernemers, eigenaren en managers van bedrijven, die jou voor gingen, weten dat als geen ander. En om voor jou het aantal zakelijke golf ontmoetingen te vergroten, is er The Mondial Business Golf Community. Zorgen we, dat je in contact komt met andere ondernemers, eigenaren en managers van bedrijven. Die ook allemaal een zakelijk netwerk hebben. Het enige, dat jij hoeft te doen is lid worden. En ook daar helpen we je graag bij.

Het lidmaatschap van The Mondial Business Golf Community heeft veel voordelen:

- Deelname aan onze 8 Business Golf Community golfdagen, inclusief food & beverage
- Logo op het bord bij de ingang, op de narrowcastschermen bij de receptie en brasserie en op The Mondial website
- 10% korting op de vergaderruimten
- Boekingsmogelijkheid starttijd 3 weken vooruit
- Extra zakelijke gasten introduceren op een Business Golf Community golfdag (a € 75,00 per gast excl btw en een ronde van de zakelijke rondenkaart of greenfee)


De investering hierin bedraagt slechts € 599,00 excl. btw per jaar. Een investering, die snel terug te verdienen is! 
Om de investeringen in greenfee te kunnen reduceren, is er ook een keuze mogelijk uit diverse zakelijke rondenkaarten. Deze rondenkaarten kun je tevens aan jouw waardevolle zakelijke relaties of collega’s aanbieden. Hieronder een compleet overzicht daarvan.

*onderstaande investeringen zijn allemaal excl. btw

The Mondial

Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten

secretariaat@themondial.nl