THE MONDIAL

NETWERKEN & GOLFEN

Als netwerkclub zijn we méér dan alleen een golfclub; we zoeken elkaar op, verbinden en laten elkaars business groeien.

Ben jij een golfende ondernemer of een ondernemende golfer? Ben jij iemand die anderen in beweging brengt, de drijvende kracht in jouw eigen netwerk? Dan moeten we zeker kennis maken op één van de compleet verzorgde netwerkevenementen.

Samen kennis en passie delen

Even alle zaken weer op een rijtje in jouw hoofd krijgen? Een ronde golf helpt je daarbij! En de ondernemer met wie je speelt eveneens. Laat The Mondial voor jouw belangrijke relaties zorgen. Het enige dat jij hoeft te doen is hen een ronde golf aan te bieden. Of jouw gast te laten zijn tijdens een van de 8 Business Golf Community bijeenkomsten, waarbij golfen, netwerken en culinair genieten hand in hand gaan.

TIP! Wel een ondernemer of manager, maar nog geen golfer? Waardevolle relaties of collega's, die nog niet golfen? 
Samen leren golfen zorgt voor een hechte onderlinge verbinding. Voor waardevolle zakelijke relaties en collega's biedt The Mondial de ideale start in golf voor hen aan. In 6 bijeenkomsten kunnen zij genieten van ​5 x 2 uur Praktijkles, 1 x 2 uur theorieles, 1 x 1 uur theorie examen (aansluitend aan de theorieles), 6 x een dagschotel, 3 x drankje per dag(schotel), NGF bijdrage (lopende jaar), Adm. Kosten, een goodiebag met allemaal handige zaken die een startende golfer nodig heeft en een halve golfset incl. tas.  
Investering per persoon € 749,- excl. btw (bij 6 tot 9 personen in een groep)

Golf is de sport bij uitstek om zakelijk tot elkaar te komen. Alleen ontbreekt het bij businessclubs nog wel eens aan effectiviteit. 
Met The Mondial netwerkclub brengen we de ultieme combinatie van golf en netwerken; met wisselende flights, gemodereerd netwerken met zoekvragen, helpen we elkaar aan leads.


Klik hier voor alle informatie over zakelijk golfen

Brasserie

De keukenbrigade van onze brasserie staat garant voor een heerlijke lunch variërend van soep tot luxe broodjes en koffie, thee of melk.

Netwerken

Netwerken doen wij in onze separate vergaderruimten waar wij ongestoord naar elkaar kunnen luisteren en elkaar kunnen aanvullen.

Wedstrijdbaan

De zeer gevarieerde 9 holes verleiden je te gaan voor het best mogelijke resultaat. Vaak met het uitzicht op Kasteel Heemstede. 

Clinic

De allerbeste Short Game faciliteiten vind je bij The Mondial. Voor de beginnende en gevorderde golfer. Hier leer je de basis.

Ook lid worden van de leukste netwerkclub van Nederland?

klik hier