INTERNATIONAL GOLF & SHORT GAME CENTER

Pitchen, chippen, putten & golf: dat kan hier op de ideale manier. En zoals je in werkelijkheid in de baan ook tegenkomt. Snelle oefen-greens, uitdagende bunkers en een unieke driving range met gras-tee’s, echte greens en bunkers om dagelijks jouw korte spel te kunnen oefenen en te perfectioneren. Alleen, met jouw team of vriendengroep met of zonder één van onze deskundige short game coaches. De oefenfaciliteiten zijn tijdens openingstijden vrij toegankelijk voor iedereen die – beter – wil leren golfen.

Verlaag je golfhandicap


De allerbeste short game coaches. Wat voor onze golfprofessionals geldt, geldt uiteraard ook voor jou: “learn from the best”. Ontdek met hen waarom golf voor velen zo verslavend is. Alleen, met vrienden of collega’s. Na het overslaan van de vonk kun je kiezen voor golflessen of golfcursussen met een specifiek verbeter-thema. Bij The Mondial zijn lessen te volgen in zowel het Nederlands, Engels als Spaans. Neem daarom direct contact op of, beter nog, kom eens vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden voor jou.

Clinics op The Mondial

Wil je kennismaken met de golfsport? En ben je met een groep van minimaal 5 personen? Dan is een golfclinic op The Mondial een hele leuke manier.Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven is een groep maximaal 9 personen. Bij grotere gezelschappen worden er meerdere groepen gecreëerd. Naast het ontdekken van de golfsport leer je ook elkaar nog beter kennen. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om op deze manier een betere band te laten ontstaan tussen collega’s en relaties en tussen collega’s en relaties onderling.

Op The Mondial kun je een clinic kiezen, die het beste bij jou past:

The Mondial Clinic Basic 
Duur: 1 uur
Kosten € 22,50 p.p.

De deelnemers krijgen een korte uitleg over wat golf inhoudt en gaan dan gelijk aan de slag met putten, chippen, pitchen en de full swing. Een uur met leuke nieuwe dingen is immers snel voorbij.

The Mondial Clinic Basic +
Duur: 90 minuten
Kosten € 32,- p.p.

De deelnemers krijgen een korte uitleg over wat golf inhoudt en gaan dan gelijk aan de slag met putten, chippen, pitchen en de full swing. Elk onderdeel kan iets verder worden uitgediept en je gaat eventueel ook echt 1 hole spelen op de “par 3 baan”.

The Mondial Clinic Advanced
Duur: 2 uur
Kosten € 40,- p.p.

De deelnemers krijgen een korte uitleg over wat golf inhoudt en gaan dan gelijk aan de slag met putten, chippen, pitchen en de full swing. Elk onderdeel kan nog iets verder worden uitgediept als in de Basic + clinic en je gaat 1 tot 3 holes spelen op de “par 3 baan”.

The Mondial Clinic Professional
Duur 3 uur
Kosten € 55,- p.p.

De deelnemers krijgen een korte uitleg over wat golf inhoudt en gaan dan gelijk aan de slag met putten, chippen, pitchen en de full swing. Elk onderdeel kan nog iets verder worden uitgediept als in de Advanced clinic en je gaat 9 holes proberen te spelen op de “par 3 baan” -> Een hele ronde!

Voor alle bovenstaande clinics op The Mondial is ervaring niet nodig, je wordt door onze golfleraren begeleid. En gecombineerd met een hartelijke ontvangst met koffie of thee en wat lekkers, een heerlijke lunch, een gezellige borrel en een smakelijk diner wordt jouw eerste kennismaking met golf een toptijd!

The Mondial

Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten

secretariaat@themondial.nl