Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! 

De Utrechtse golfbaan faciliteert een regionaal zakenplatform voor aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Utrecht. Doelstelling is om bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden, waardoor er nieuwe contacten voor partners en leden gegenereerd worden.

De diversiteit van de aangesloten bedrijven is groot. Bovendien zijn deze bedrijven niet alleen lokaal, maar ook regionaal georiënteerd. Dit maakt de netwerkclub van ​De Utrechtse zo uniek en ook interessant voor uw bedrijf! Ontmoet verkopers, ondernemers, beslissers en deel elkaars netwerk.

De netwerklunch biedt ook voor beginnende golfers mogelijkheden. Enthousiaste mensen die nog niet golfen, die krijgen namelijk een clinic van een professional en de mogelijk om je baanpermissie te behalen. Dan kan je al snel de baan in met de andere golfers om ook tijdens het golfen te netwerken.

We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze leden ambassadeur van elkaar. Onze maandelijkse bijeenkomsten bij ​De Utrechtse in Houten, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Het lidmaatschap van ​De Utrechtse Netwerkclub​: 

12 keer per jaar(!) iedere 2de vrijdag van de maand, inloop vanaf 12:00pm, lunchen / netwerken / golfen.
Prijs per jaar slechts € 499,- (ex. 9% BTW)*
* Leden van de Mondial Businessclub betalen p.p. € 15,- voor de lunch en leveren 1 rondekaart in.

Het lidmaatschap loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december en wordt naar rato berekend, u betaalt dus nooit teveel.

SEIZOEN 2023

Bent u verhinderd of heeft u een keer geen zin, nodig dan gerust een werknemer uit om uw plaats in te nemen of nodig een zakenrelatie uit om u te vervangen. Sowieso is het fijn als u zakenrelaties introduceert die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de netwerklunch van ​De Utrechtse.