Vergaderruimte
huur je bij de Mondial

Comfortabel vergaderen
Goede bereikbaarheid
- Uitstekende horeca
- Prachtige omgeving

Bij The Mondial kan je verschillende vergaderruimtes te huren. Voor grote en kleine meetings, presentaties, trainingen of sollicitatiegesprekken. Je kunt bij ons terecht voor informele vergaderingen, zoals team meetings, maar ook voor bestuurlijke vergaderingen met voldoende privacy. Door onze audiovisuele apparatuur is het ook mogelijk om (deels) online te vergaderen. 

Bij onze vergaderruimte op de begane grond, beschik je tevens over een privé terras waar je eventueel een lunch kunt gebruiken of kunt naborrelen in besloten kring. Met uitzicht op Kasteel Heemstede en hole 9 van de wedstrijdbaan is dit een ideale setting om je gasten te ontvangen in een smaakvolle omgeving.

The Mondial beschikt over een ruimte van 25 personen en een grotere ruimte waar 50 personen in passen die bij uitstek geschikt zijn voor diverse bijeenkomsten. De huur wordt per dagdeel (3 á 4 uur) berekend en is inclusief presentatiemiddelen zoals audiovisuele apparatuur, whiteboard etc. Het horecagedeelte (drankjes/hapjes) is op nacalculatie. Businessclubleden van The Mondial genieten een korting van 10%.

The Mondial

Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten

secretariaat@themondial.nl